הקונפיטורות, המרמלדות, הרטבים והממרחים של דודה ברטה

לחיות את החלום המתוק

לדודה ברטה יש סיבות רבות לחייך, בהביטה מחלונה המשקיף על הר הכרמל. היא לא יכולה שלא לדמיין את אימה וסבתה שכל משאת נפשן היתה להתגורר בארץ הקודש. מה גדולה היתה שמחתן לו ידעו שהיא הגשימה את חלומן… ושהיא גם ממשיכה את המסורת המשפחתית רבת השנים ומכינה מרמלדות וקונפיטורות מפירות אותם היא מגדלת באהבה בחוותה.

סוד הדורות של מתכונים ביתיים

במשך דורות רבים חיה משפחתה של דודה ברטה באירופה בכפר קטן למרגלות ההר. מידי שנה היו קוטפים את הפירות הבשלים במטעים שלהם והיו מכינים מהם קונפיטורות ערבות לחך. את המסורת החלה הסבתא במטבח האיכרים רחב-הידיים שלהם, בו עמדה הקדירה על אש פתוחה בכיריים. שם פיתחה את המתכונים שלה ודאגה להוסיף לפרי הרענן הרבה תשומת לב ואהבה. היא ידעה במדויק כמה זמן דרוש לבחישת הפרי המבעבע בכדי להביאו לשיא טעמו הטבעי ומתי לסיים את פעולת הבחישה בכדי לשמר את גונו האופייני. בקריצה מלאת סיפוק היתה בוחנת את המרקחת הריחנית ומייד היתה מוזגת אותה לתוך הצנצנות

ייצור בטכנולוגיה מתקדמת

היום חולקת דודה ברטה את סודה המתוק איתך. מטבח האיכרים של פעם הפך למטבח מודרני ומרווח. כל פרי ופרי ממיינים ידנית לבישול ומכינים כמו אז, באותה שיטה ובאותה מסירות, אך המכשור המתקדם לבישול, מילוי, פסטור וקירור מאפשר ייצור ברמת איכות בינלאומית ובכמויות של אלפי צנצנות ליום.

נאמנות למוצרים טבעיים

בניגוד למגמה התעשייתית שצמחה עם הזמן שמרה הדודה ברטה על מוצרים טבעיים לחלוטין ללא חומרים משמרים או צבעי מאכל. מגוון המוצרים הרחב כולל קונפיטורות, מרמלדות, ממרחים ורטבים