הכל התחיל במטבח של דודה ברטה...

הסיפור שלנו

המסע המופלא של קהילת בית אל לארץ ישראל

בשנת 1963 קבוצת מאמינים קטנה מגרמניה עשתה את דרכה לארץ הקודש כדי להקים בית בישראל. כל מהותה הייתה אמונה, נתינה ורצון עז לעשות טוב. הם החליטו לתמוך במפעל הציוני בכל דרך והחלו לפעול כקהילה שיתופית יוצרת, מחברת ומקרבת.

A bird's-eye view of a valley at the country north
Composition of Israeli figs and herbs on a natural wood surface

כולם אהבו את הריבות של דודה ברטה

כבר מתחילת דרכה הקהילה התבססה על גידולים ומוצרים מתוצרת עצמית. כולם עשו הכל בידיהם ועבדו ממש כמו בקיבוץ. דודה ברטה, שהייתה ממייסדות הקהילה הותיקות, הייתה בשלנית יוצאת מן הכלל. הדור הצעיר גדל על הריבות המשובחות שלה וזוכר אותן עד היום.

ממשיכים את דרכה, מקיימים את החזון

המותג דודה ברטה קם בהשראתה וצמח לחברת מזון מוערכת בעלת שם עולמי. היום מוצרי דודה ברטה מיוצרים במרכז ייצור חדשני ברמת הגולן. השימוש בחומרי גלם משובחים ושיטות ייצור מהטובות בעולם מעניק למוצרים איכות יוצאת דופן, מרקם עדין וטעם מרגש ובלתי נשכח.

meal with Aunt Berta marmalade

שעות הפתיחה
של חנות הבית
זכרון יעקב

א’-ה’ 8:00-18:00

ו’ וערבי חג 8:00-14:00

חנות המפעל תהיה סגורה בתאריכים:

29-31/3 המקום סגור לכבוד חג הפסחה.

07/04/24 המקום סגור.

22-29/04/24 המקום סגור לכבוד חג הפסח.